tiistai 4. helmikuuta 2014

Arki rullaa.... hetkittäin

Nyt alkaa tuntua että työminä on löytynyt ja arki alkaa pikku hiljaa helpottaa. Mukava työ, omat murut ja kotiaskareet ovat löytäneet uomansa. Meinasi mennä pasmat vähän sekaisin, kun ahmin turhan paljon kaikkea tähän samaan syssyyn. Mutta minkäs teet, kun kaikki kiva kiinnostaa. Tammikuuhun mahtui työn aloittamisen lisäksi kaksi kiinnostavaa lyhytkurssia ja viikonloppu Helsingissä. Helsingissä käväisin Educa-messuilla ja shoppailukaan ei unohtunut kuvioista.  Törmäsin sattumalta makkaratalossa minulle uuteen kauppaan Tigeriin, joka kulkee kuulemma Tiimarin jalanjäljillä.... kaikkea pientä kivaa edullisilla hinnoilla. Parasta oli kuitenkin tavata lapsuudenystävää ja hänen miestään sekä viettää aikuisten lomaa oman miehen kanssa.

Yhden tammikuun viikonlopuista vietin sekoitellen betonia. Tuuliadesignin Minna veti pyynnöstä martoille betonityökurssin. Kiva kokemus ja mahdollisuuksia on vaikka mihin. Kesällä tätä pitänee kokeilla uudelleen, kun voi työskennellä ulkona, nyt saatiin onneksi olla lämpöisessä hallitilassa. Lidlin limsapulloja hyödyntämällä tein tämän näköisiä kynttilänjalkoja ja alusia.Näön vuoksi sytytin tuikut, mutta tarkoitus olisi ostaa tilalle rustiikkiset pöytäkynttilät. Nämä löytänevät paikan katetulta terassilta..... kesäillan hämärässä tunnelmointia.....
4 kommenttia:

 1. Kaunista - kyllä vaan betoni on kaunista.. tarttee itsekin hakea uusi pussukka, jotta saapi uutta kotiin - eikös olekin kivaa puuhaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tykkäsin kyllä. Lopputulos on vähän aina yllätys ja turhan pikkutarkka ei saa olla.

   Poista
 2. Hienoja. Ilmoittele, kun meinaat tehdä. Mäkin haluan koklata tätä tekniikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä sitten, jotenkin pihalla työskentely sopii tähän kuin nenä päähän.

   Poista