perjantai 28. helmikuuta 2014

Täytetyt paprikat

Niin hyvää, maistuis varmaan sullekkin!


4 paprikaa

Täyte
2 sipulia
2-3 valkosipulinkynttä
öljyä paistinpannuun
400 g jauhelihaa
1 tlk yrttimaustettua tomaattimurskaa
1 tlk ranskankermaa
2 lihaliemikuutiota
ripaus sokeria
tacomausteseosta mausteeksi oman maun mukaan, mnä laitoin reilusti puoli pussia.

Päälle reilusti juustoraastetta esim. emmental-mozzarellaa nyt oli kaapissa ihan perus juustoraastepussi.

Jauheliha ruskistetaan silputtujen valkosipulien ja sipuleitten kanssa. Lisätään tomaattimurska, ranskankerma ja liemikuutiot. Maustetaan ja annetaan hautua puolisen tuntia.
Paprikat halkaistaan ja poistetaan siemenet ja täytetään jauhelihatäytteellä ja  päälle reilusti juustoraastetta.
Uuniin 200 asteeseen ja 30 minuuttia. Lisukkeeksi keitin riisiä sekä tein vihersalaatin. Jos jostain syystä paprikat ei iske niin tee täyte kastikkeeksi ja tarjoa riisin kera meidän lasten annos.



4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. :D suosittelen. Pelasti eilen harvinaisen tylsän päivän, hyvä ruoka parempi mieli!

      Poista
  2. Näyttävät todella herkullisilta, pitääpä joskus kokeilla :)

    VastaaPoista