keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uusia tuulia ja tunnustuksia jakoon

Leppoisa perhejoulu takana ja samoissa tunnelmissa vielä hetken aikaa mennään sillä en raaski komeaa kuusta vielä alkaa riisumaan.... Katsotaan jaksetaanko jopa Nuutin päivään saakka vai olisko loppiainen sittenkin parempi ajankohta. Moni kirjoittaa kuinka kiva on pakata joulukoristeet laatikoihin ja valmistautua kohti kevättä. Hmm itseä aina surettaa joulun jälkeen miten riisutulta koti näyttää, kun joulukoristeet on pakattu laatikoihin odottamaan seuraavaa vuotta. En myöskään jaksa innostua vielä keväästä, kun ei ole tullut vielä kunnon talveakaan.... Blogia perustaessa tarkoituksenani oli vaihtaa etusivun kuvaa vuodenaikojen mukaan, mutta eipä tuo rapapelto kovin paljon innosta.... No vakuutan ja vannon että jos lunta tulee niin en ainkaa marise että sitä on liikaa ja sulaispa pois.

Uusi vuosi vietettiin perinteisesti valamalla tinoja ja ampumalla raketteja.... taidettiinpa suututtaa naapurin vanhaneiti niillä muutamalla raketilla....
Oma tina näyttää  varjoa vasten selvästi puulta, mitähän lie tarkoittaa ja lupaa,  pinnalla on paljon röpelöä eli rahaa tulee joka tuutista ;).Vielä muutama päivä kotosalla ja sitten olisi edessä töihin paluu. Välipäivät onkin mennyt hyvin toteen, kun olen siirrellyt tavaroita kaapeista..... toisiin kaapeihin ja osan laatikoihin, jotka otan mukaan töihin. Odottavaisin mielin kohti uusia tuulia, perhosia vatsassa.

Lupailin laittaa joulun aikoihin jakoon tunnustuksen, jonka itse sain Kotipellon Tannilta, mutta joulu meni jo joten mikäs sen parempaa kuin laittaa tunnustus jakoon heti näin vuoden alusta.
Jaan  Unikko-tunnuksen seuraaville blogeille:

Olkaapa hyvät!

 Pohjalaista unelmaa

Tee Se Itse Siskot

Leenan käsityöt

Kakkuja ja kukkia

Pientä puuhastelua

Mummon Pajukori

Ihan kaikki kotona

Rouva Kivitikka

Siskolle <3
           
sekä takaisin Tannille Kotipeltoon                     

Olen saanut teiltä hyvää mieltä, ideoita ja inspiraatiota sekä visuaalista mielihyvää upeista kuvista.
Innolla jatkan bloggailua ja uusiin blogeihin törmäilyä ja tutustumista.

6 kommenttia:

 1. Kiitos <3 Kyllä nuo tinat tietää. Töihin paluu tuo sitä rahaa joka tuutista ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä ;D Sitähän se, kyllähän se palkka ainakin kodinhoitotuen voittaa... tosin en pistä vastaa jos sitä jostakin muustakin tuutista alkaa tulla.

   Poista
 2. Heippa! Itse täs kans ihmettelin kun tuossa "postausten-maailmassa" pyörin, kun monet pakkaa joulun samointein pois. Kamala höösäys koko joulukuun ja sit "puff" kaikki pois laatikkoon ja piiloon. Ja uutta tavaraa tilalle, en oikein snaijaa mut ei kait mun tarviikaan. Meillä myös tapana ihan loppiaiseen asti pitää yllä joulua ja sit hiljalleen pois.
  Ja voi Sinua Ihanaa - Kiitos tunnustuksesta ja tästä listasta - löytyi itsellekin muutama ihan uusi blogi - Kiitos, Taina!!
  Ja oikein ihanaa uuta aikaa teidän perheelle ja tsemppiä kevään "opintoihin"!! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olo on samalla haikea ja odottava. Yksi elämänvaihe päättyy ja edessä uusi. Bloggailu toivottavasti jatkuu ja saan jatkaa tutustumista teihin ihaniin kanssa bloggaajiin.

   Poista
 3. Kiitos tunnustuksesta :). Pitääkin tutkia blogiasi, jos vaikka tulisi itsellekin uutta inspiraatiota :).

  VastaaPoista
 4. Kiitos itsellesi :). Tölkkinipsujen ahkera metsästys jatkuu...

  VastaaPoista