sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Pintaremonttia joulun alla

Huh huh maalit ja tapetit ovat seinissä, mutta osa tavaroista etsii vielä paikkaansa. Lohduttelin itseäni että tuleepahan tehtyä perusteellinen joulusiivous yläkertaan. Nyt on kuitenkin kaikille lapsille järjestetty oma huone... en vaan tiedä koska raaskin tuon pienen miehen sängyn sinne viedä. Laittelen joskus myöhemmin kuvia kunhan tavarat löytävät kunnolla paikkansa.  Hiukan on joulufiilis tässä remontissa kärsinyt ja pientä epätietoisuutta on että mitäs kaikkea pitikään jouluksi tehdä.... Taidan tehdä lopulta vain ne välttämättömät turhaa stressailematta... katsotaan onnistuuko lopulta käytännössä.

Käväistiin pienen miehen kummeilla kylässä ja paketoin mukaan aikaisemmin tekemiäni sytykeruusuja ja kirjalahjan. Ruskeaan käärepaperiin sain mukavasti luonnetta liimaamalla paketin päälle kopiopaperista tekemäni lumihiutaleen. Sytykeruusut asettelin munakennoon ja paperoin sellofaanilla. Laitoin mukaan vielä käyttöohjeen, jos vaikka sattuisi olemaan ihan uusi juttu.Hyvää kolmatta adventtia kaikille!

7 kommenttia:

 1. Tuo on hyvä lahja, itsekin olen paketoinut samalla tavalla ja aina on saaja ilahtunut. Oi, olisi mukava nähdä uusia juttuja rempan jäljiltä.. Äläkä ressaa tulee se Joulu muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen myös tykännyt saada lahjaksi sytykeruusuja, ei pitäisi jäädä kaappiin sillä käteviä ovat.

   Poista
 2. Ihanan näköistä! Omat sytykeruusut tältä vuodelta ovat vasta revittyinä kennonpalasina, ehkä ensi jouluksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, monta asiaa jäi mullakin ensi jouluksi :)

   Poista
 3. Kaunista :)
  Tunnelmallista joulunaikaa sinulle:)

  VastaaPoista