torstai 7. marraskuuta 2013

Sivu hukassa?

Pientä näpertelyä isomman projektin lomassa, perästä kuuluu jahka tulee valmista ;). Yöpöydällä tällä hetkellä kuvissa oleva kirja ja tarina tempaa mukaansa, suosittelen. Pieni mies kuljettelee ja pureskelee kirjanmerkkiäni laminoitua leimasinkuvaa, joten ennen kuin olen jälleen kirjastokuittien varassa piti tehdä jotain.  



Sydän-kirjanmerkkiä olen teettänyt oppilaillakin välityönä. Tarvitaan huovutusvillaa, huovutusneulan, piparkakkumuotin (oman valinnan mukaan) ja palan superlonia, jonka päällä villaa pistellään eli neulahuovutetaan. Neulalla villan kuidut tarttuvat toisiinsa tiukasti, mutta tällä kertaa jatkoin vielä märkähuovutuksella ihan vaan huvin vuoksi ja omaksi iloksi, pitänee ottaa joku isompi huovutustyö pitkästä aikaa työn alle on se vaan niin mukava työtapa. Kun sydän oli kuiva niin neulan avulla paperinaru läpi ja helmi narun päähän ja solmu stopiksi. Sama juttu toiseen päähän.


Valkoisesta kirjanmerkistä näpertelyinto oikeastaan alkoi, sillä äitini tekee lampunvarjostinta valkoisesta paperinarusta ja oli jostain syystä hylännyt tämän narunpätkän josta oli päätkin jo avattu lehdiksi. Pistin taskuun ja kotona siitä syntyi nopeasti helppo kirjanmerkki, tosin naru oli sen verran lyhyt että toiseen päähän ei voinut enää helmeä laittaa tai voisi, mutta sitten pitäisi tyytyä lukemaan lyhyt selkäisiä kirjoja :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti