maanantai 18. marraskuuta 2013

Ei pöllömpää

Facebookin kautta törmäsin näihin symppis-pöllöihin, joihin on helppo vaikka upottaa jämälangoja. Sainkin jo muksuilta lisätilauksen esim. esikko haluaa pöllön reppumaskotikseen. Alkuperäinen ohje löytyy selkeine kuvineen täältä.Mistä pöllökuume tuli ja löysi tiensä käsitöihin,askarteluihin ja sisustukseen? Eipä yhtäkkiä tule mieleen toista eläintä joka olisi saanut näin ison huomion käden taitojen parissa tai no joo onhan possu aika suosittu myös. Oma innostus pöllöihin lähti omasta lapsuudesta. Mummilan yhden makuuhuoneen seinä oli tapetoitu Tapettitalon Pöllö-tapetilla. Kun esikon huoneen tapetointi tuli ajankohtaiseksi pari vuotta sitten halusin yhdelle seinälle tätä tapettia.  Esikko kyllä murehti uskaltaako hän nukkua pöllöjen silmien alla, mutta lupasin että jos ei onnistu niin vaihdetaan huoneita. Hyvin on kuitenkin nukuttu kaikki omissa huoneissa.61763
Tapettitalo: Pöllöt


Kaipasin tänne blogiin vähän enemmän valoisuutta, joten tuli ajankohtaiseksi taustan vaihto.                      
4 kommenttia:

 1. Hienoja! Sun pitää opettaa mullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä ihastuin, nää on jotenkin niin hönttejä :) ja ohje on aikasta simppeli.

   Poista
 2. Aivan ihania pöllöjä! Noita minäkin kokeilen, kunhan saan tämänhetkisen projektin, virkatun huivin, valmiiksi. Tai on mulla kyllä kummitytön villasukatkin kesken, joulupukin pakettiin pitäisi ehtiä... Mullakin on nuo pöllöt lähellä sydäntä, pöllöjä löytyy useammasta poikien vaatteesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohje on kyllä tosi ihana :) Ei muuta kuin virkkaamaan. Mullakin on aina useampi projekti menossa yhtaikaa, liian paljon kivaa tekemistä ja niin vähän aikaa :).

   Poista