lauantai 5. lokakuuta 2013

Aloittamisen tuskaa

Tämä blogi on ollut haaveissa jo pitkään, mutta vain haaveissa. Rakas pikkusiskoni aloitti oman blogin pitämisen hiljattain ja hyvin mielestäni aloittikin, joten ajattelin että josko sitä rohkenisi itsekkin samaan. Katsotaan mitä tästä tulee vai tuleeko sittenkään mitään. Muokkailen blogia pikku hiljaa omannäköiseksi,  aluksi kaikki meinasi kaatua jo blogin nimen keksimiseen, mutta onneksi murresanat ei petä koskaan :) Tiedätkös muuten mitä tuo maakari tarkoittaa?

4 kommenttia:

 1. Kiitos Kiitos. Hieno tuo kuva otsikon takana. Tänne ei pysty liittyä seuraajaksi tai en ainakaa tiedä mistä. Johtuukohan tästä mallista? Maakari=Taitaja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä pienet edellä sitä isot perässä ;). No niin nyt sain tänne tuon seuraajatkin näkyviin eli mars liittymään lukijaksi.

   Poista
 2. Ihania juttuja, Taina. Pidin etenkin noista saippuoista. Kuinka jaksatkin kaiken arjen pyörityksen keskellä, ei voi kuin ihailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Käsillä tekeminen on mun juttu niin kuin sinulla on laulaminen. Olis vaan niin paljon kivaa tekemistä ja aikaa niin vähän....

   Poista