lauantai 13. joulukuuta 2014

Kiirettä pitää!

Työrintamalla kaikenlainen tohina painaa päälle niin että jouluintoilu kotona on jäänyt harmittavan vähälle. Joulukortitkin tuli väsättyä silmät ristissä parina iltana lasten mentyä nukkumaan, jouluvaloja olen onneksi ehtinyt laittaa ja hiukan tonttuilla.

Esikon synttäreitä vietettiin itsenäisyyspäivän molemmin puolin. Discoilua kaverisynttäreiden merkeissä perjantaina ja sunnuntaina oli vuorossa sitten sukusynttärit. 
Helppoa ja hyvää tarjottavaa teemalla mentiin. Kaverisynttäreille tekaisin mm. pätkismuffinssit ja kovasti tyytyväinen olin onnistuneeseen kuorrutukseen. Ohje muffinsseihin löytyy täältä ja kuorrutukseen puolestaan täältä.

Unelmien talo ja koti-lehdestä löysin Kinuskikissan mielenkiintoisen ohjeen sektorikakkuun. 
Perinteiset täytekakut ei ole mun juttu, joten ohje oli loistava löytö sunnuntain sukusynttäreille. Hiukan muokkasin ohjetta, en nostanut piparipohjaa vuuan reunoille asti ja karkit päällä oli enemmän meidän lasten makuun sopivia. Jouluksi suunnitteilla kakusta oma versionsa. Kokeilen vähentää myös liivatteen määrää kuudesta viiteen, koska täyte oli mun makuun turhan jämäkkä.

.
4 kommenttia:

 1. Kiva tuo sektorikakku! Varmasti lasten mieleen!

  VastaaPoista
 2. Oi, ihanan näköiset tarjoilut! Kiire tuppaa aina tulla näin joulukuussa, toivottavasti lomalla ehdit sinäkin rentoutua :) Hyvää joulun odotusta teidän koko perheellenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hartiasäryt jäi työmaalle kun loma alkoi ;) Muista sinäkin rentoutua, hyvää uutta vuotta koko perheelle!

   Poista